Bár tudom, hogy ezzel másoknak segítenék, még sosem értékeltem szálláshelyeket, pedig többször megtehettem volna. Most egyszerűen nem tudom nem megtenni: minden tökéletes, az elvárásainknak megfelelő volt. Tisztaság, rend, pontosság, kedvesség, jól felszerelt szállás, kisgyerekes családoknak is megfelelő (kis kád, bili, vécé szűkítő, pelenkázó, kül- és beltéri játékok), baráti társaságoknak is ideális (nagy közösségi tér, sütögetési lehetőség). Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!

-

„Nagyobb társasággal béreltük ki mindkét házat 1 éjszakára. Abszolút mértékben felülmúlta az elvárásainkat. Baráti társaságoknak és családoknak is ideális hely. Nagy közösségi térrel, jól felszerelt konyhával, játszó sarokkal. A szobák jól elszeparáltak, így mindenki számára elegendő a privát szféra. Jobban nem is választhattunk volna! Csak pozitív visszajelzést tudok mondani a helyet illetően. Köszönjük, hogy itt ünnepelhettünk!”

-

Kellemes környezet, tisztaság, vendégszeretet! Köszönettel!

-

Kedves Kun Pista vendégház!

Örülök a szerencsémnek, hogy a lányommal itt foglaltunk szállást! A kedvesség, a segítőkészség, amivel fogadtak minket nagyszerű ajándék a várakozáson felülien szuper vendégházhoz! Mintha a család vendégei lennénk, érezni, hogy bármiben számíthatunk rájuk! A szép, tiszta, rendezett környezet, a jól felszerelt vendégház, szolgáltatások amiket igénybe vettünk, mind emlékezetessé teszik az itt töltött időnket!
Köszönjük! Viszontlátásra!

-

Kedves Kun Pista Vendégház!

Nagyon jól éreztük itt magunkat! Igényes, gyönyörű a környezet. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

-

Ha már vendégül láttuk, kérjük ossza meg véleményét amit a Kun Pista Vendégházzal kapcsolatosan tapasztalt! Köszönjük!

Show more
Booking2016
Show more
kunpista_vendegkonyv20171
Show more
kunpista_cintia_bejegyzes

Név

Email cím

Üzenet:

Ellenőrzés