Ha már vendégül láttuk, kérjük ossza meg véleményét amit a Kun Pista Vendégházzal kapcsolatosan tapasztalt! Köszönjük!

Név

Email cím

Üzenet:

Ellenőrzés

 

Show more
Booking2016
Show more
kunpista_vendegkonyv20171
Show more
kunpista_cintia_bejegyzes

 

„Nagyobb társasággal béreltük ki mindkét házat 1 éjszakára. Abszolút mértékben felülmúlta az elvárásainkat. Baráti társaságoknak és családoknak is ideális hely. Nagy közösségi térrel, jól felszerelt konyhával, játszó sarokkal. A szobák jól elszeparáltak, így mindenki számára elegendő a privát szféra. Jobban nem is választhattunk volna! Csak pozitív visszajelzést tudok mondani a helyet illetően. Köszönjük, hogy itt ünnepelhettünk!”

Annamária -


Kellemes környezet, tisztaság, vendégszeretet! Köszönettel!

Giricz Noémi és családja -


Kedves Kun Pista vendégház!

Örülök a szerencsémnek, hogy a lányommal itt foglaltunk szállást! A kedvesség, a segítőkészség, amivel fogadtak minket nagyszerű ajándék a várakozáson felülien szuper vendégházhoz! Mintha a család vendégei lennénk, érezni, hogy bármiben számíthatunk rájuk! A szép, tiszta, rendezett környezet, a jól felszerelt vendégház, szolgáltatások amiket igénybe vettünk, mind emlékezetessé teszik az itt töltött időnket!
Köszönjük! Viszontlátásra!

Markóék -


Kedves Kun Pista Vendégház!

Nagyon jól éreztük itt magunkat! Igényes, gyönyörű a környezet. Köszönjük, hogy itt lehettünk.

VSZC Száz Márton Szakiskola dolgozói -


Kisgyerekekkel is ideális szálláshely.

O. Veronika -


Egy hete voltunk ott 14 fővel! Valóban király a hely, full kényelmes, felszerelt Európai, gondnok asszony ari, úgy hogy mindenkinek ajánlani tudom!

K. Péter -


Szuper hely, mindenkinek ajánlom.

Sz. Beáta -


Végtelenül kedves, meleg fogadtatásban volt részünk. A szállás minden szempontból tökéletes. Igényes a berendezés, a szükségesnél jóval bőségesebben felszerelt, ápolt, tiszta, tágas. Nagy és szép terasz és kert, még a kerti sütögetéshez is minden infrastruktúra adott. Gyönyörű a környezet is, és nem mellesleg örömmel fogadták a kiskutyánkat is.

Krisztina -


Kedves Kun Pista Vendégház Tulajdonosa!
A vendégház nagyon felszerelt, tiszta, kényelmes. Köszönet Laczkóné Andreának a kedvességéért, figyelmességéért. Mindenre figyel, a legjobb kezekben van a ház. Nagyon jól éreztük itt magunkat. Először voltunk itt, de már most sajnáljuk, hogy letelt az idő. Biztosan jövünk még! Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!
Köszönet mindenért!

Tóth család -


Hálás köszönet vendéglátóinknak,hogy segítőkész hozzáállásukkal lehetővé tették, hogy anyukám és én részt vehessünk a szentjánosbogár sétán az arborétumban!

Császár Magdolna és Adrienn -