Gyakran ismételt kérdések

 

Hogy közelíthetjük meg a Kun Pista Vendégházat?

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát. A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

 

Milyen a Kun Pista Vendégház szobáinak felszereltsége?

A Kun Pista Vendégház szobáinak elhelyezkedése:
A Kun Pista Vendégháznak 7 szobája 2 épületben oszlik el. A két épület közötti átjárás a köztük lévő parkon, illetve párhuzamos utcán keresztül is biztosított.

 

Szobatípusaink:

Economy kétágyas szoba (2 db)
Komfort háromágyas szoba (1 db)
Udvarra néző háromágyas szoba (2 db)
Deluxe ötágyas szoba (2 db)

 

A Kun Pista Vendégház szobáinak felszereltsége:

A vendégház szobáinak mindegyike TV-vel felszerelt. A vastag falaknak köszönhetően a nyári melegben sincs szükség légkondicionálóra, igény esetén szobaventillátor biztosított. A szobák mindegyikéhez saját fürdőszoba (zuhanyzó), illemhelyiség tartozik. Családbarát vendégház révén gyereksarok, gyermekágy, fürdető kád, etetőszék és pelenkázó is a vendégek rendelkezésére áll. A szobai internet csatlakozási lehetőség biztosított vezeték nélkül (WiFi). Igény esetén valamennyi szobában maximum egy pótágy kérhető.

 

A szobaárak milyen szolgáltatásokat tartalmaznak?

A Kun Pista Vendégház szobaárai a következő szolgáltatásokat tartalmazzák:

 • vendégházanként 45 m2-es közösségi tér, egybenyitott jól felszerelt konyhával
 • valamennyi szobához saját fürdőszoba és illemhelyiség
 • részben akadálymentesített szobák
 • vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség biztosított (WiFi).
 • valamennyi szoba LCD/LED TV-vel ellátott
 • ingyenes parkolási lehetőség a parkolóhely kapacitás erejéig
 • kerékpárszerviz
 • kerékpártároló használat
 • kerékpár kölcsönzés
 • etetőszék használat
 • rácsos kiságy használat
 • gyereksarok használat
 • bográcsozási lehetőség
 • ÁFA

 

Mikortól lehet elfoglalni, illetve meddig kell elhagyni a szobát?

A vendégház szobáit érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kérjük a szobák elhagyását.

 

SZÉP-kártyát elfogadnak-e a vendégházban?

A Kun Pista Vendégház a Széchenyi Pihenőkártyát elfogadja. A kártyát abban az esetben tudjuk érvényesíteni, amennyiben a tulajdonosa is a vendégházban tartózkodik.

 

Milyen parkolási lehetőségeket kínál a vendégház?

kültéri nyílt parkoló, amely a vendégház vendégei számára kapacitás függvényében díjmentes  személygépkocsi (10 parkolóhely)

 

Milyen hitelkártyákat fogad el a vendégház?

Maestro, Eurocard-Mastercard, Visa, Visa Electron.

 

Milyen feltételekkel mondhatom le a foglalásomat?

A teljes szobarendelés 30 nappal érkezés előtt díjmentesen lemondható. 30 napon belüli lemondás esetén a teljes szobamennyiség és a megrendelt szolgáltatások az egész tartózkodási időre teljes áron számlázásra kerülnek.

 

Van-e a környéken közeli étterem, vagy friss pékáru vásárlására lehetőség?

A vendégház 8 km-es körzetében legalább 3 étterem is üzemel, melyek igény esetén házhoz is szállítanak. Az aktuális étlap interneten elérhető a leggyorsabban, az éttermek elérhetősége weboldalunkon megtalálhatóak. Hétköznapokon és szombaton 2 bolt is nyitva tart, vasárnaponként 1 bolt van nyitva, ahol lehetőség van friss pékárut vásárolni.

 

Van-e lehetőség bográcsozásra?

Igen, a bográcsozási lehetőség biztosított (igény esetén tűzifát szíveskedjenek magukkal hozni, egyéb eszközök rendelkezésre állnak).

 

Van-e lehetőség saját étel, reggeli elkészítésére a vendégházban?

Igen, mindkét vendégház rendelkezik nagy 45 m2-es közösségi térrel, amely egybe van nyitva a konyhával. A konyha jól felszerelt (pl.: mosogatógép, kávéfőző, teafőző, mikrohullámú sütő, elektromos sütő, főzőlap, kenyérpirító, vízforraló, hűtő).

 

Utoljára frissítve: 2018.02.14-én