Vendégkönyv

Családi hétvégét töltöttünk Kun Pista vendégházban, mely csodálatos környezetben található, minden igényt kielégítő vendégház. Berendezése letisztult, modern, mindenkinek nagyon tetszett.
Külön ki szeretném emelni  Andika kedvességét, szolgálatkészségét.
Annyira meg voltunk elégedve mindennel, hogy a jövő év július első hétvégéjét lefoglaltuk a legközelebbi találkozónk helyszínéül. Ez a szálláshely hibátlan.
Mindannyian csillagos ötösre értékeltük.

D. László -

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hétvégi lánybúcsús társaság minden tagjának nevében a szívélyes fogadtatást, amelyben részesültünk Önöknél. Mindenki egytől egyig odáig és vissza volt a helytől, a vendégszeretettől, a légkörttől, a házak felszereltségétől, egy szóval mindentől. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper helyszín volt a lánybúcsúnk számára, reméljük nem voltunk túl hangosak. Biztosan fogunk még találkozni, mert a hely abszolút elnyerte a tetszésünket. Kedves Andrea, külön is szeretnénk megköszönni Önnek a sok telefonos segítséget és a helyszíni koordinálást is. Bár minden vendéglátó ilyen kedves lenne, mint Ön. 🙂
Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is és a TripAdvisorra is tervezek írni egy kis összefoglalót!
Még egyszer köszönünk szépen mindent!

B. Viktória -

Csak szeretnem barátnőm szavait megerősíteni. Nem csak amiatt lett tökéletes, felejthetetlen, személyes és szívhez szóló az egész napunk, mert a lányok szívvel-lélekkel készültek, terveztek és szerveztek hónapok óta, hanem a szállás és környezet egész atmoszférája és az Önök segítőkészsége is hozzájárult az önfeledt mókához, a hatalmas nevetésekhez, az érzékeny, meseszép pillanatokhoz!

Jó egészséget kívánok és maradjanak örökre ilyen csupa-szív és odaadó Házigazdák!

B. Györgyi -

Bár tudom, hogy ezzel másoknak segítenék, még sosem értékeltem szálláshelyeket, pedig többször megtehettem volna. Most egyszerűen nem tudom nem megtenni: minden tökéletes, az elvárásainknak megfelelő volt. Tisztaság, rend, pontosság, kedvesség, jól felszerelt szállás, kisgyerekes családoknak is megfelelő (kis kád, bili, vécé szűkítő, pelenkázó, kül- és beltéri játékok), baráti társaságoknak is ideális (nagy közösségi tér, sütögetési lehetőség). Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük!

-

„Nagyobb társasággal béreltük ki mindkét házat 1 éjszakára. Abszolút mértékben felülmúlta az elvárásainkat. Baráti társaságoknak és családoknak is ideális hely. Nagy közösségi térrel, jól felszerelt konyhával, játszó sarokkal. A szobák jól elszeparáltak, így mindenki számára elegendő a privát szféra. Jobban nem is választhattunk volna! Csak pozitív visszajelzést tudok mondani a helyet illetően. Köszönjük, hogy itt ünnepelhettünk!”

-

Ha már vendégül láttuk, kérjük ossza meg véleményét amit a Kun Pista Vendégházzal kapcsolatosan tapasztalt! Köszönjük!

Show more
Booking2016
Show more
kunpista_vendegkonyv20171
Show more
kunpista_cintia_bejegyzes

Név

Email cím

Üzenet:

Ellenőrzés

Leave a Comment