Alcsútdoboz

Alcsúti Arborétum – Alcsútdoboz

alcsutiarboretum

Az ország egyik legeredetibb és legrégibb angolpark jellegű kertje bőséges kikapcsolódási lehetőséget nyújt minden évszakban. A 40 hektáron található természetvédelmi terület természetbarátok, kirándulók, túrázók, családok és csoportok kedvelt célpontja.

Megközelíthetőség

Távolság a szállástól: 6 km
Cím: Alcsútdoboz, Kastély 2, 8087
Telefon: +36 (22) 353 219
GPS koordináták:
Nyitva tartás:  10.00 – 18.00
Belépő: Árak megtekintése.

Virtuális túra megtekintése >>

 


 

Pannónia Golf & Country-Club

goldpannonia

Pannonia Golf & Country Club 18 lyukú golfpályáját a híres osztrák pályatervező, Hans G. Erhardt tervezte. A pálya egy völgyben húzódik, így a fairway-ek változatos formái kiváló golfos élményt nyújtanak. Nyolc szakaszon tavak színesítik a játékot, és kihívást jelenthetnek a dimbes-dombos green-ek zászló pozíciói is. A 6 különböző elütő hely igazi, korrekt képet adhat kezdő és haladó játékosoknak golftudásukról. A természeti környezet, a gyönyörű és gondosan ápolt pálya kiváló ütésekre inspirálja a golfozót.

A Pannonia Golf & Country Club pályájának kialakítása megfelel a legmagasabb európai színvonalnak.A szakszerűen gondozott elütő, pitching és putting greenek kitűnő gyakorlási lehetőséget biztosítanak a tanuláshoz és a játék előtti gyakorláshoz is. A P.G.A. Tour szabványainak megfelelő elütők és fairway-ek jó felvezetést biztosítanak a gyors greeneken való befejező szakaszhoz. A változatos pin pozíciók sportos élményt nyújtanak minden játéknapon.

A csodálatos környezetben fekvő golfpálya kellemes klimatikai viszonyaival több napon keresztül is ragyogó játékélményt nyújt a golfozóknak.

Megközelíthetőség

Távolság a szállástól: 10,2 km
Telefon: +36 (22) 594 200
E-mail: info@golfpannonia.hu
Cím: Az M1-es autópályán Budapestről Győr felé, ill. Bécsből Budapest felé haladva, 39. kilométernél, a bicskei kijáratnál kell lehajtani és jobbra, az 1. főúton Tatabánya felé tartani. Kb. 3 kilométer múlva, a 811-es úton Székesfehérvár és Felcsút irányába, balra kell kanyarodni. Felcsúton áthaladva, Alcsútdobozon Etyek irányába, balra kell lekanyarodni. A Klubház ezen az úton haladva, 1 kilométer múlva érhető el.

 

h i r d e t é s

 

Alcsútdobozi Kalandpark – Alcsútdoboz

 

Az Alcsútdobozi Kalandpark a Kun Pista Vendégháztól nagyjából 6 km-re helyezkedik el, a fővárostól is mindössze 40 kilométerre, Székesfehérvár és Tata között, a mesés Csaplári-erdőben helyezkedik el, könnyedén megközelíthető a 811-es főútról letérve. A kalandpark a híres Alcsútdobozi Arborétum után számtalan kikapcsolódási lehetőséget biztosít az aktív pihenésre vágyók számára, és a természet szerelmeseinek is.

Megközelíthetőség

Távolság a szállástól: 6 km
Cím: 8087 Alcsútdoboz, Csaplári-erdő
Telefon: +36 (20) 387 4613
GPS koordináták:
Nyitva tartás:  10.00 – 18.00
Belépő: Árak megtekintése.

 

Megközelíthetőség

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát.A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

GPS koordináták:
47.425919, 18.527354

ÚTVONAL TERVEZÉS >>