2016.07.07,

Kedves Kun Pista vendégház!

Örülök a szerencsémnek, hogy a lányommal itt foglaltunk szállást! A kedvesség, a segítőkészség, amivel fogadtak minket nagyszerű ajándék a várakozáson felülien szuper vendégházhoz! Mintha a család vendégei lennénk, érezni, hogy bármiben számíthatunk rájuk! A szép, tiszta, rendezett környezet, a jól felszerelt vendégház, szolgáltatások amiket igénybe vettünk, mind emlékezetessé teszik az itt töltött időnket!
Köszönjük! Viszontlátásra!

-

Megközelíthetőség

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát.A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

GPS koordináták:
47.425919, 18.527354

ÚTVONAL TERVEZÉS >>