2019-05-02-2

Ezúton is szeretnénk megköszönni a hétvégi lánybúcsús társaság minden tagjának nevében a szívélyes fogadtatást, amelyben részesültünk Önöknél. Mindenki egytől egyig odáig és vissza volt a helytől, a vendégszeretettől, a légkörttől, a házak felszereltségétől, egy szóval mindentől. Nagyon jól éreztük magunkat, szuper helyszín volt a lánybúcsúnk számára, reméljük nem voltunk túl hangosak. Biztosan fogunk még találkozni, mert a hely abszolút elnyerte a tetszésünket. Kedves Andrea, külön is szeretnénk megköszönni Önnek a sok telefonos segítséget és a helyszíni koordinálást is. Bár minden vendéglátó ilyen kedves lenne, mint Ön. 🙂
Ajánlani fogjuk Önöket másoknak is és a TripAdvisorra is tervezek írni egy kis összefoglalót!
Még egyszer köszönünk szépen mindent!

B. Viktória -

Megközelíthetőség

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát.A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

GPS koordináták:
47.425919, 18.527354

ÚTVONAL TERVEZÉS >>