2019-05-02

Csak szeretnem barátnőm szavait megerősíteni. Nem csak amiatt lett tökéletes, felejthetetlen, személyes és szívhez szóló az egész napunk, mert a lányok szívvel-lélekkel készültek, terveztek és szerveztek hónapok óta, hanem a szállás és környezet egész atmoszférája és az Önök segítőkészsége is hozzájárult az önfeledt mókához, a hatalmas nevetésekhez, az érzékeny, meseszép pillanatokhoz!

Jó egészséget kívánok és maradjanak örökre ilyen csupa-szív és odaadó Házigazdák!

B. Györgyi -

Megközelíthetőség

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát.A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

GPS koordináták:
47.425919, 18.527354

ÚTVONAL TERVEZÉS >>