2019-07-10

Családi hétvégét töltöttünk Kun Pista vendégházban, mely csodálatos környezetben található, minden igényt kielégítő vendégház. Berendezése letisztult, modern, mindenkinek nagyon tetszett.
Külön ki szeretném emelni  Andika kedvességét, szolgálatkészségét.
Annyira meg voltunk elégedve mindennel, hogy a jövő év július első hétvégéjét lefoglaltuk a legközelebbi találkozónk helyszínéül. Ez a szálláshely hibátlan.
Mindannyian csillagos ötösre értékeltük.

D. László -

Megközelíthetőség

Autóval Budapest felől (50 km, kb. 40-45 perc menetidő): az M1 autópálya 39. km „Bicske/Székesfehérvár” kijáratnál kell elhagyni az autópályát.A kijárat után az 1-es főúton jobbra kell kanyarodni Tatabánya felé. Ebben az irányban 2 km-t kell haladni, majd balra kanyarodni a 811-es útra („Székesfehérvár” jelzés az út jobb oldalán). Ebben az irányban is 2 km-t kell menni Felcsút felé. Felcsút előtt kell jobbra kanyarodni Csákvár/Söréd irányba és ezen az úton további 6 km múlva érünk Vértesboglárra.

Autóbusszal a Népliget buszpályaudvarról közvetlen járattal juthatunk el Vértesboglárra (Zirc / Bakonybél / Pápa útirányban).

Vonattal Budapestről a Győr és Tatabánya irányába haladó járatokkal Bicske vasútállomásnál érdemes leszállni, ahonnan helyközi buszjárattal (Csákvár irányába) juthatunk el Vértesboglárra.

GPS koordináták:
47.425919, 18.527354

ÚTVONAL TERVEZÉS >>